/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Au fost numiți cei mai eficienți jucători din Divizia Națională. Numele acestora

missing
23 decembrie 2020, ora 08:31

Compania internațională de colectare a datelor statistice în fotbal, InStat, i-a numit pe cei mai productivi fotbaliști din campionatul Republicii Moldova. Cei mai convingători au fost, de departe, jucătorii de la Sheriff Tiraspol.

Cei de la InStat au anunțat cei mai prolifici jucători din Divizia Națională, pe fiecare poziție, după numărul de acțiuni eficiente. Astfel, la portari, pe primul loc a fost Zvonimir Mikulic de la Sheriff. Al doilea a fost Emil Tîmbur, de la Milsami, iar al treilea – Cristian Avram, de la Petrocub.

Cel mai capabil fundaș a fost desemnat Veaceslav Posmac, căpitanul Sheriff-ului. Pe podium au mai fost chemați alți doi jucători de la tiraspoleni: brazilianul Cristiano și nigerianul Faith Obilor. La mijloc, s-a impus William Sinisterra, la fel de la Sheriff. Pe doi a fost camerunezul Melachio, care o reprezintă pe Sheriff, iar al treilea – Richard Gadze, și el de la campioana de la Tiraspol.

Cel mai eficient atacant a fost numit columbianul Franck Castaneda, care a marcat în acest sezon 13 goluri. Al doilea este Peter Wilson, tot de la Sheriff, iar podiumul este închis de către Sergiu Plătică, de la Petrocub. Divizia Națională, suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, își va redeschide ușile în februarie 2021.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram