Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va lansa pe 25 decembrie Caravana Salvatorilor și Pompierilor din Republica Moldova. Potrivit IGSU, 22 de autospeciale de intervenție decorate cu luminițe de sărbătoare vor forma o coloană de tehnică specializată și vor aduce feeria sărbătorii de Crăciun în capitală.

Autospecialele de intervenție vor porni la ora 18:00 de pe strada Calea Ieșilor din capitală și vor intersecta arterele principale ale Chișinăului.

Coloana se va deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare, pe strada M. Viteazul, Calea Orheiului, str. Studenților, bl. Moscovei, str. Alecu Russo, bl. Mircea cel Bătrân, str. I. Dumeniuc cu întoarcere pe bd. Mircea cel Bătrân, str. Alecu Russo, str. Kiev, bd. Gr. Vieru, str. Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt cu oprire în fața Ministerului Afacerilor Interne.

La ora 19:20 Caravana Salvatorilor și Pompierilor va fi inaugurată pe aleea MAI de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne și IGSU.

Oamenii din capitală pot urmări Caravana de la geamurile propriilor locuințe fără de a se expune riscului de infectare cu COVID 19.

Din cauza situației pandemicei, Caravana Salvatorilor și Pompierilor nu va ajunge în raioanele din țară, iar evenimentul se va desfășura doar în Capitală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!