/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Cum se va desfășura Caravana Salvatorilor și Pompierilor pe timp de pandemie

missing
24 decembrie 2020, ora 13:54

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va lansa pe 25 decembrie Caravana Salvatorilor și Pompierilor din Republica Moldova. Potrivit IGSU, 22 de autospeciale de intervenție decorate cu luminițe de sărbătoare vor forma o coloană de tehnică specializată și vor aduce feeria sărbătorii de Crăciun în capitală.

Autospecialele de intervenție vor porni la ora 18:00 de pe strada Calea Ieșilor din capitală și vor intersecta arterele principale ale Chișinăului.

Coloana se va deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare, pe strada M. Viteazul, Calea Orheiului, str. Studenților, bl. Moscovei, str. Alecu Russo, bl. Mircea cel Bătrân, str. I. Dumeniuc cu întoarcere pe bd. Mircea cel Bătrân, str. Alecu Russo, str. Kiev, bd. Gr. Vieru, str. Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt cu oprire în fața Ministerului Afacerilor Interne.

La ora 19:20 Caravana Salvatorilor și Pompierilor va fi inaugurată pe aleea MAI de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne și IGSU.

Oamenii din capitală pot urmări Caravana de la geamurile propriilor locuințe fără de a se expune riscului de infectare cu COVID 19.

Din cauza situației pandemicei, Caravana Salvatorilor și Pompierilor nu va ajunge în raioanele din țară, iar evenimentul se va desfășura doar în Capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram