/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

FOTO/ În ajunul sărbătorilor de iarnă, municipalitatea desfășoară o campanie de caritate

missing
24 decembrie 2020, ora 17:39

În preajma sărbătorilor de iarnă, Primăria Capitalei a lansat o campanie socială în scop caritabil pentru mai multe persoane din categoriile social-defavorizate. 

Autoritățile publice locale au distribuit colete cu produse alimentare, dulciuri, jucării, produse de igienă, haine şi încălţăminte, cărţi și rechizite copiilor din familiile social vulnerabile, familii cu mulţi copii, persoane în etate, persoane cu dizabilităţi, foști deportaţi şi deţinuţi politici.

„Municipalitatea vrea să aducă magia Sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou în casele tuturor chişinăuienilor”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Chișinău.

Campania se desfășoară la nivelul preturilor de sector și va dura până pe 14 ianuarie.

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram