O autocisternă a fost făcută scrum pe traseul între satele Slobozia Mare din raionul Cahul și orașul Vulcănești din Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia. Incendiul s-a produs în noaptea de 24 decembrie. 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:14. La fața locului au intervenit trei autospeciale. Potrivit pomierelor, în autocisternă se aflau 26 de tone de motorină.

Ajunși, pompierii au stabilit că autovehiculul este cuprins de flăcări. Datorită intervenției operative, pompierii au reușit să evite incendierea cisternei cu motorină și să oprească scurgerea acesteia.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Cauza arderii și circumstanțele urmează a fi stabilite. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 23 de situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!