/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO VIDEO/ O autocisternă cu motorină, făcută scrum pe traseul între satele Slobozia Mare și orașul Vulcănești

missing
24 decembrie 2020, ora 09:17

O autocisternă a fost făcută scrum pe traseul între satele Slobozia Mare din raionul Cahul și orașul Vulcănești din Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia. Incendiul s-a produs în noaptea de 24 decembrie. 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:14. La fața locului au intervenit trei autospeciale. Potrivit pomierelor, în autocisternă se aflau 26 de tone de motorină.

Ajunși, pompierii au stabilit că autovehiculul este cuprins de flăcări. Datorită intervenției operative, pompierii au reușit să evite incendierea cisternei cu motorină și să oprească scurgerea acesteia.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Cauza arderii și circumstanțele urmează a fi stabilite. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 23 de situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram