După o pauză de o zi, agricultorii vor reveni astăzi în centrul Capitalei pentru a continua protestul. Anunțul a fost făcut de fermieri marți, 21 decembrie, când oamenii au ieșit  din nou în stradă și au turat motoarele.

Protestul nu s-a lăsat fără incidente, atunci un fermier, în semn de protest, și-a luat tractorul și a tras o brazdă chiar pe un gazon din Parcul Catedralei.

Aceștia susțin că nu au obținut rezultatul dorit și au anunțat că astăzi vor ieși din nou în stradă. Manifestațiile sunt programate pentru ora 11:00.

 

Amintim că, ultimele săptămâni au fost marcate de manifestațiile agricultorilor, unde zeci de oameni au manifestat în fața Guvernului și a Parlamentului, cerând să li se ofere compensații pe măsura pierderilor suportate în timpul secetei, dar și reducerea TVA-ului de la 12 la 8 procente pentru produsele agricole.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!