/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Nu renunță! Agricultorii vor continua astăzi protestul în centrul Capitalei

missing
24 decembrie 2020, ora 10:17

După o pauză de o zi, agricultorii vor reveni astăzi în centrul Capitalei pentru a continua protestul. Anunțul a fost făcut de fermieri marți, 21 decembrie, când oamenii au ieșit  din nou în stradă și au turat motoarele.

Protestul nu s-a lăsat fără incidente, atunci un fermier, în semn de protest, și-a luat tractorul și a tras o brazdă chiar pe un gazon din Parcul Catedralei.

Aceștia susțin că nu au obținut rezultatul dorit și au anunțat că astăzi vor ieși din nou în stradă. Manifestațiile sunt programate pentru ora 11:00.

 

Amintim că, ultimele săptămâni au fost marcate de manifestațiile agricultorilor, unde zeci de oameni au manifestat în fața Guvernului și a Parlamentului, cerând să li se ofere compensații pe măsura pierderilor suportate în timpul secetei, dar și reducerea TVA-ului de la 12 la 8 procente pentru produsele agricole.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram