O mașină a explodat în centrul orașului american Nashville. Poliția spune că a fost „un act intenționat”

25 decembrie 2020, ora 19:23

O mașină a explodat în centrul orașului Nashville din SUA, în dimineața de Crăciun. Potrivit poliției, este vorba despre un „act intenționat”. Trei persoane au ajuns la spital, dar niciuna nu a fost rănită grav, potrivit oficialilor citați de CNN.

„Explozia a fost puternică. Poliţia locală şi poliţia federală au deschis o amplă anchetă. Credem că explozia a fost un act intenţionat”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Nashville, Don Aaron.

Trei oameni au fost răniți în momentul deflagrației, care a distrus parțial o clădire și a pulverizat geamurile altor imobile din zonă, scrie Digi 24.

Explozia s-a produs în nordul zonei centrale a oraşului, în apropiere de turnul AT&T, o clădire emblematică din capitala muzicii country şi. supranumit „Batman Tower” din cauza formei sale, potrivit Agerpres.

Întreaga zonă a fost închisă circulației, în timp ce echipele de investigație verifică locul exploziei în căutarea indiciilor care le-ar putea oferi o imagine cât mai clară a incidentului.

Un martor ocular, Buck McCoy, a declarat pentru CNN că explozia a avut loc chiar în fața casei sale, spărgându-i geamurile.

„Totul pe stradă era în flăcări. Au fost trei mașini incendiate complet”, a povestit el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram