/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Nu au simțit atmosfera de sărbătoare. De Crăciun, oamenii spun că se limiteze la plimbări prin parc

25 decembrie 2020, ora 20:17

Fără Târguri de Crăciun, fără spații de joacă pentru copiii amenajate și fără tradiționalele poze de la brad cu Moș Crăciun. Așa poate fi descrisă, pe scurt, atmosfera de Crăciun pe stil nou din Chișinău. Din cauza restricțiilor impuse de , oamenii au fost nevoiți să se limiteze la plimbări prin parc și poze cu decorațiunile de sărbători.

În sectorul Rîșcani al capitalei oamenii, la fel, spun că în anii trecuți era mai interesant comparativ cu acest an. Locuitorii sectorului Rîșcani au ieșit în parc, pentru a admira bradul. Din cauza pandemiei, ei spun că le este cam frică să se întâlnească, pentru a sărbători, ca pe vremuri, în cercuri de prieteni.

Chiar și așa, mulți oameni sunt mulțumiți de atmosfera din oraș.

În timp ce unii locuitori ai capitalei sărbătoresc astăzi Crăciunul, pe alții i-am surprins cumpărând brazi.

În legătură cu numărul mare de persoane infectate cu noul coronavirus, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a declarat stare de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, începând cu 30 noiembrie 2020 și până pe 15 ianuarie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram