Fără Târguri de Crăciun, fără spații de joacă pentru copiii amenajate și fără tradiționalele poze de la brad cu Moș Crăciun. Așa poate fi descrisă, pe scurt, atmosfera de Crăciun pe stil nou din Chișinău. Din cauza restricțiilor impuse de , oamenii au fost nevoiți să se limiteze la plimbări prin parc și poze cu decorațiunile de sărbători.

În sectorul Rîșcani al capitalei oamenii, la fel, spun că în anii trecuți era mai interesant comparativ cu acest an. Locuitorii sectorului Rîșcani au ieșit în parc, pentru a admira bradul. Din cauza pandemiei, ei spun că le este cam frică să se întâlnească, pentru a sărbători, ca pe vremuri, în cercuri de prieteni.

Chiar și așa, mulți oameni sunt mulțumiți de atmosfera din oraș.

În timp ce unii locuitori ai capitalei sărbătoresc astăzi Crăciunul, pe alții i-am surprins cumpărând brazi.

În legătură cu numărul mare de persoane infectate cu noul coronavirus, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a declarat stare de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, începând cu 30 noiembrie 2020 și până pe 15 ianuarie 2021.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!