Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, s-a infectat cu virusul COVID-19. Despre aceasta a anunțat ministrul, menționând că are o formă ușoară de coronavirus și nu va fi spitalizat.

„Informez opinia publică că în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19. Nu este necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătății fiind satisfăcătoare”, a menționat Aureliu Ciocoi

Totodată, serviciul de presă al MAEIE a precizat că ministrul de externe Aureliu Ciocoi va continua să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu de la distanță.

Amintim că, anterior de coronavirus au fost infectați și ex-premierul Ion Chicu, fosta ministră a sănătății Viorica Dumbrăveanu, președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, dar și mai mulți deputați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!