Jucătorii Barcelonei au revenit azi din vacanță cu o singură excepție – Leo Messi a primit acceptul clubului de a mai rămâne în Argentina, scrie digisport.ro.

Căpitanul grupării catalane a petrecut Crăciunul împreună cu familia în orașul natal,  Rosario, unde a ajuns direct după victoria cu Valladolid în care a doborât recordul lui Pele.

Messi a dorit să petreacă mai mult timp împreună cu cei dragi, iar șefii Barcelonei i-au împlinit dorința. El va rata astfel ultimul meci din 2020, dar va fi prezent la partida cu Huesca programată pe 3 ianuarie anul viitor.

“Lionel Messi face un tratament pentru o accidentare la glezna piciorului drept,” a fost comunicatul oficial al Barcelonei.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!