/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O companie a înregistrat ilegal cursa Chișinău - Londra. Zborul a fost anulat, iar pasagerii așteaptă să le fie întorși banii

missing
27 decembrie 2020, ora 17:35

Compania aeriană „Wizz Air” a planificat ilegal zborul pe cursa Chișinău – Londra. Reprezentanții Autorității Aeronautice Civile (AAC) spun că operatorul riscă ca în 2021 să nu mai poată efectua zboruri pe cursa menționată mai sus.

Pentru că zborul planificat astăzi la 19:25 a fost anulat, pasagerii sunt în drept să solicite compensații, suma cărora nu va depăși 250 de euro per persoană, și timp de șapte zile să ceară să le fie restituiți banii pe care i-au achitat pentru bilet.

„AAC va examina circumstanțele în care urma să fie efectuat acest zbor, iar operatorul aerian riscă retragerea autorizației de zbor pentru aceasta destinație și o sancțiune conform Codului contravențional”, au comunicat reprezentanții AAC.

Amintim că după ce în Marea Britanie a fost descoperită o nouă tulpină de coronavirus, pe 29 decembrie curent Comisia pentru Situații Excepționale în comun acord cu AAC a stabilit că se interzice operatorilor aerieni să efectueze zboruri regulate/neregulate de pasageri pe segmentul Chișinău-Londra, Londra-Chișinau, pe o perioadă nedeterminată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram