Roboții au înlocuit… licuricii și stelele. Un “stol” de drone cu lumini, care pot fi observate de la distanță, împânzesc cerul din Dubai, în fiecare seară, deja de 45 de zile încoace. Parada are loc deasupra unui lac din zona centrală a metropolei, amplasată între mai multe hoteluri faimoase. Aceasta este cea mai grandioasă prezentare de acest gen, pe care au văzut-o asiaticii vreodată.

Locuitorii și vizitatorii se pot bucura de două spectacole nemaivăzute, fiecare cu animații și culori diferite. Parada se va desfășura în fiecare seară până pe 30 ianuarie, cu ocazia Festivalului Cumpărăturilor din Dubai. Dronele își iau zborul, pentru prima defilare, la ora 19:00 și apoi – la ora 21.30, pentru un spectacol și mai grandios. Fiecare show durează aproximativ patru minute și este poate fi vizionat absolut gratuit.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!