/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Explozia din orașul american Nashville: A fost identificat un suspect

missing
28 decembrie 2020, ora 13:59

Anchetatorii care investighează explozia produsă de Crăciun în Nashville au identificat un suspect după ce probe din ADN-ul său au fost găsite la locul deflagrației.

Oficialii din statul american Tennessee au declarat că ADN-ul se potrivește cu cel al lui Anthony Quinn Warner, în vârstă de 63 de ani, scrie BBC, citat de Digi 24.

FBI a precizat că nu există un indiciu privind alți suspecți în cauză și că este prea devreme pentru a stabili motivul acestui atac.

În timpul unei conferințe de presă, anchetatorii federali au spus că Warner, care lucra în domeniul IT și avea o vastă experiență în domeniul electronicii, este singurul responsabil pentru explozie și că a murit la fața locului. Ei au declarat că explozia a fost probabil un act deliberat și că au fost descoperite rămășițele lui Warner la fața locului.

Conform înregistrărilor publice, Warner locuia până de curând în Antioch, o suburbie a orașului Nashville, unde poliția a descins sâmbătă într-un imobil. Vecinii au afirmat că au văzut o camionetă în incintă, relatează presa locală.

Anterior, CBS News a transmis că o probă de ADN a fost colectată de la mama lui Warner.

Explozia a avut loc vineri, după ce o voce computerizată ce venea din rulota parcată a îndemnat oamenii să se îndepăteze, avertizând că vehiculul va exploda în câteva minute.

Explozia a rănit cel puțin trei persoane, a incendiat alte câteva vehicule și a distrus o serie de clădiri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram