/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un bărbat, arestat după ce și-ar fi înjunghiat amicul de pahar într-un apartament din Capitală

missing
28 decembrie 2020, ora 12:35

Un bărbat de 57 de ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile după ce, potrivit poliției, și-ar fi înjunghiat amicul de pahar.

Polițiștii au fost sesizați în dimineața de 20 decembrie, prin intermediul serviciului 112, precum că într-un apartament amplasat pe bd. Mircea cel Bătrân, s-a produs o infracțiune, unde un proprietarul i-a aplicat o plagă de cuțit unui bărbat ce a venit în ospeție. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist care la examinarea cadavrului a depistat pe suprafața corpului câteva plăgi de cuțit.

În cadrul investigațiilor la locul faptei ofițerii de investigație și urmărire penală au stabilit că victima bărbat în vârstă de 60 de ani împreună cu soția sa, au venit în ospeție la bănuit, unde toți împreună au consumat băuturi alcoolice . Ulterior, între ei s-a iscat un conflict care a dus la producerea unei crime.

Pe caz a fost inițiat un dosar penal pentru ,,Omor”.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina. Conform legislației în vigoare pentru fapta comisă el riscă  închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram