Apel de-a dreptul înduioșător la serviciile de urgență italiene, chiar în ziua de Crăciun. Un bătrân în vârstă de 94 de ani, din Bologna, a sunat la 112 și le-a spus operatorilor că se simte singur și ar vrea să sărbătorească împreună cu cineva. În scurt timp, el a fost vizitat de doi carabinieri. Aceștia au luat masa împreună cu bătrânul singuratic și au vorbit cu rudele acestuia, care sunt departe și nu au putut să-l viziteze din cauza pandemiei.

„Nu îmi lipsește nimic. Aș avea nevoie doar de o persoană, cu care să împart prăjiturile de Crăciun. Dacă ar fi vreun militar disponibil pentru 10 minute, ca să mă viziteze, pentru că sunt singur.”

Acest apel i-a sensibilizat pe polițiștii din Bologna. Doi carabinieri au mers să îl viziteze pe bătrân, creându-i astfel un Crăciun, pe care nici măcar nu și l-a putut imagina.

A fost un moment extraordinar, un moment pe care îl voi ține minte mult timp.”

Polițistul care l-a vizitat în ziua de Crăciun, a venit și a doua zi. Acesta i-a adus în dar o poză, făcută în ziua în care a fost invitat în ospeție.

Am reușit să împărtășim aceste momente cu el. Am servit împreună niște prăjituri și un pahar cu suc. După cum i-am promis, i-am adus astăzi o fotografie, pe care am făcut-o în ziua de Crăciun.”

Bătrânul spune că are doi copii, însă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia din acest an, nu au reușit să se întâlnească de Crăciun.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!