/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Apel înduioșător la 112. Un bătrân din Italia a chemat carabinierii, pentru că se simțea singur de Crăciun

missing
28 decembrie 2020, ora 08:01

Apel de-a dreptul înduioșător la serviciile de urgență italiene, chiar în ziua de Crăciun. Un bătrân în vârstă de 94 de ani, din Bologna, a sunat la 112 și le-a spus operatorilor că se simte singur și ar vrea să sărbătorească împreună cu cineva. În scurt timp, el a fost vizitat de doi carabinieri. Aceștia au luat masa împreună cu bătrânul singuratic și au vorbit cu rudele acestuia, care sunt departe și nu au putut să-l viziteze din cauza pandemiei.

„Nu îmi lipsește nimic. Aș avea nevoie doar de o persoană, cu care să împart prăjiturile de Crăciun. Dacă ar fi vreun militar disponibil pentru 10 minute, ca să mă viziteze, pentru că sunt singur.”

Acest apel i-a sensibilizat pe polițiștii din Bologna. Doi carabinieri au mers să îl viziteze pe bătrân, creându-i astfel un Crăciun, pe care nici măcar nu și l-a putut imagina.

A fost un moment extraordinar, un moment pe care îl voi ține minte mult timp.”

Polițistul care l-a vizitat în ziua de Crăciun, a venit și a doua zi. Acesta i-a adus în dar o poză, făcută în ziua în care a fost invitat în ospeție.

Am reușit să împărtășim aceste momente cu el. Am servit împreună niște prăjituri și un pahar cu suc. După cum i-am promis, i-am adus astăzi o fotografie, pe care am făcut-o în ziua de Crăciun.”

Bătrânul spune că are doi copii, însă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia din acest an, nu au reușit să se întâlnească de Crăciun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram