/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Moldoveanca Carina Țurcan, învinuită de spionaj în Rusia, condamnată la 15 ani de închisoare

missing
29 decembrie 2020, ora 11:28

Fosta membră a Consiliului de administrație al Inter RAO, moldoveanca Carina Țurcan, care este acuzată de spionaj în împotriva Rusiei, a fost condamnată la 15 ani de închisoare, notează RIA.

Mai mult, 656 de milioane de ruble rusești retrase de la Țurcan au fost transformate în venituri de stat.Dosarul ei a fost examinat cazul moldovencei într-un regim închis, pentru materiale din dosar sunt secrete, mai scrie sursa.

Inițial, procurorii au cerut 18 ani de detenție pentru Carina Țurcanu. Avocatul fostei membre a Consiliului de administrație al Inter RAO a spus că va ataca decizia.

Carina Țurcanu a fost reținută în 2018, fiind suspectată de spionaj. Aceasta s-a declarat nevinovată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram