/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un bărbat din Cantemir, la spital după ce a fost înjunghiat de amicul de pahar. Poliția: suspectul, reținut

29 decembrie 2020, ora 22:05

Un bărbat de 63 de ani din Cantemir a fost transportat de urgență la spital după ce amicul său de pahar i-ar fi câteva lovituri cu cuțitul în jurul gâtului.

Poliția din Cantemir a fost sesizată de o femeie, locuitoare a raionului, care a comunicat că la ieșirea din satul Cania, are loc o încăierare între două persoane.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict care ulterior a degenerat într-o bătaie, un bărbat în vârstă de 57 de ani,  i-a aplicat câteva lovituri cu cuțitul în regiunea gâtului  unui bărbat în vârstă de 63 de ani, după ce ambii  au consumat împreună băuturi alcoolice.

Bărbații nu au un loc permanent de trai și consumă frecvent băuturi alcoolice. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Poliția întreprinde acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram