Un bărbat de 63 de ani din Cantemir a fost transportat de urgență la spital după ce amicul său de pahar i-ar fi câteva lovituri cu cuțitul în jurul gâtului.

Poliția din Cantemir a fost sesizată de o femeie, locuitoare a raionului, care a comunicat că la ieșirea din satul Cania, are loc o încăierare între două persoane.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict care ulterior a degenerat într-o bătaie, un bărbat în vârstă de 57 de ani,  i-a aplicat câteva lovituri cu cuțitul în regiunea gâtului  unui bărbat în vârstă de 63 de ani, după ce ambii  au consumat împreună băuturi alcoolice.

Bărbații nu au un loc permanent de trai și consumă frecvent băuturi alcoolice. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Poliția întreprinde acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!