/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

După trei ani de muncă şi 200 de dolari investiți, un tânăr din Ghana se poate bucura de propriul “automobil”

missing
30 decembrie 2020, ora 17:21

Nu ar trebuie să râdem pentru că este totuşi o realizare, reieşind din condiţii şi posibilităţi. Un adolescent din statul african Ghana, pe nume Kelvin, şi-a construit un automobil cu mâinile proprii, literalmente din ceea ce a găsit la cel mai apropiat depozit de deșeuri, investind pentru asta trei ani din viaţă şi suma de bani discretă (pentru noi) de 200 de dolari americani.

Părinții lui Kelvin (o familie săracă dintr-o suburbie a capitalei Accra) au povestit că băiatului lor îi plăcea întotdeauna să se joace cu diferite bucăţi de fier. În copilărie, drept ocupaţie, prefera să facă din materiale improvizate în principal avioane de jucărie și elicoptere. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram