/FOTO/ Două automobile, avariate grav într-un accident la Botanica. Un șofer a fugit de la fața locului

30 decembrie 2020, ora 14:10

Un accident grav s-a produs în această noapte în sectorul Botanica al Capitalei. Două automobile au fost grav avariate în urma unui impact.

„Un echipaj de carabinieri din cadrul unității militare 1001 a Direcției regionale Centru, care exercita serviciul de menținere a ordinii publice în sectorul Botanica al capitalei, au primit informația prin stația radio precum că la intersecția străzilor bd. Decebal cu bd. Dacia s-a produs un accident rutier. Aflându-se în preajmă, carabinierii s-au deplasat de urgență la fața locului”, spun carabinierii.

La fața locului s-a constat că accidentul rutier a avut loc cu implicarea a două automobile de marcă BMW și Dacia. Șoferul BMW-ului a părăsit locul accidentului, iar, la scurt timp, a fost reținut.

Circumstanțele producerii accidentului se stabilesc.

Foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram