Un accident grav s-a produs în această noapte în sectorul Botanica al Capitalei. Două automobile au fost grav avariate în urma unui impact.

„Un echipaj de carabinieri din cadrul unității militare 1001 a Direcției regionale Centru, care exercita serviciul de menținere a ordinii publice în sectorul Botanica al capitalei, au primit informația prin stația radio precum că la intersecția străzilor bd. Decebal cu bd. Dacia s-a produs un accident rutier. Aflându-se în preajmă, carabinierii s-au deplasat de urgență la fața locului”, spun carabinierii.

La fața locului s-a constat că accidentul rutier a avut loc cu implicarea a două automobile de marcă BMW și Dacia. Șoferul BMW-ului a părăsit locul accidentului, iar, la scurt timp, a fost reținut.

Circumstanțele producerii accidentului se stabilesc.

Foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!