Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că va anunța numele premierul interimar în următoarele zile. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8. 

„Astăzi am primit cererea domnului Chicu prin care el informează că va pleca din funcție începând cu 1 ianuarie. Și, da, la 1 ianuarie voi veni cu o decizie cine va următorul prim-ministru din componența actuală. În conformitate cu legea sunt obligată să numesc un prim-ministru din actuala componență”, a adăugat Maia Sandu.

Totodată, președinta Republicii Moldova a menționat că totuși „se caută cea mai rapidă cale pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate”.

Urmăriți mai jos emisiunea „Politica”:

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!