Vasile Popa a fost numit în funcția de director adjunct al Serviciului Protecție și Pază de Stat. Noul director adjunct a fost numit de către președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. 

„Eu l-am numit pe Vasile Popa, care a lucrat la Guvern, atunci când eu am fost prim-ministru. Are o experiență foarte îndelungată în serviciu. E adevărat că, la un moment, a plecat, după care a revenit în sistem. Este profesionist, este calificat. A fost lângă mine în calitate de voluntar, atunci când am fost în campania electorală. S-a apropiat și a spus că ar putea să fie anumite riscuri. A făcut voluntariat”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Precizăm că astăzi șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Iaroslav Martin, a fost revocat din funcție de către președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Tot în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, referindu-se la revocarea șefului SPPS, Maia Sandu a declarat că la moment este în derulare o anchetă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!