/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Vasile Popa, noul director adjunct al SPPS. Maia Sandu: „A fost lângă mine în campania electorală, în calitate de voluntar”

missing
30 decembrie 2020, ora 23:34

Vasile Popa a fost numit în funcția de director adjunct al Serviciului Protecție și Pază de Stat. Noul director adjunct a fost numit de către președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. 

„Eu l-am numit pe Vasile Popa, care a lucrat la Guvern, atunci când eu am fost prim-ministru. Are o experiență foarte îndelungată în serviciu. E adevărat că, la un moment, a plecat, după care a revenit în sistem. Este profesionist, este calificat. A fost lângă mine în calitate de voluntar, atunci când am fost în campania electorală. S-a apropiat și a spus că ar putea să fie anumite riscuri. A făcut voluntariat”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Precizăm că astăzi șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Iaroslav Martin, a fost revocat din funcție de către președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Tot în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, referindu-se la revocarea șefului SPPS, Maia Sandu a declarat că la moment este în derulare o anchetă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram