Accident grav în capitală, cu implicarea a trei automobile. O mașină de marca Toyota, care aparținea unei companii de Taxi, s-a răsturnat după ce ar fi lovit o altă mașină de aceeași marcă și care aparținea aceleași companii de Taxi. Ulterior, aceasta s-ar fi izbit și de un troleibuz, care circula pe linia 22. La fața locului s-a deplasat mașina de salvare, pompierii și poliția. Potrivit oamenilor legii, victime nu sunt. Momentul tamponării a fost surprins de o cameră de bord dintr-o mașină care staționa în apropiere. Atenționăm că urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional.

Din imagini se vede cum o mașină de marcă Toyota, care aparține unei companii de taxi, se deplasează cu o viteză excesivă și tamponează o altă mașină de taxi, în timp ce aceasta încerca să-și schimbe banda de deplasare. Ulterior, cea din urmă a lovit și un troleibuz de pe linia 22 care intenționa să oprească.

ȘOFERUL TROLEIBUZULUI IMPLICAT ÎN ACCIDENT: „Eu veneam în stație și aud o bubuitură zdravănă. Când mă uit, taxiul a pălit în taxiul celălalt și el s-a ferit și m-a atins și pe mine oleacă”.

Potrivit bărbatului, în automobilul răsturnat, se aflau două persoane, însă acestea au fugit, îndată ce au fost scoși din mașină.

ȘOFERUL TROLEIBUZULUI IMPLICAT ÎN ACCIDENT: „I-am scos repede din mașină să nu se aprindă, că a prins a ieși fum la roțile din urmă, ieșea gazul și i-am pus pe iarbă, acolo. Și până ne-am mai învârtit, ei gata, nu mai erau acolo, erau plecați”.

Șoferul troleibuzului a declarat că ambele persoane din mașina răsturnată, inclusiv șoferul, se aflau într-o stare inadecvată, fie că erau în stare de ebrietate, fie că sub influența drogurilor.

ȘOFERUL TROLEIBUZULUI IMPLICAT ÎN ACCIDENT: „Amândoi erau fierbinți – fierbinței. Sau erau sub alcool, sau. Eu am luat telefonul de jos și m-am dus să i-l dau și el venea și se clătina tare. Ochii tulburi în cap. Posibil – în stare de ebrietate”.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, care se afla la volanul celuilalt taxi, zice că nici nu a înțeles cum s-a întâmplat totul.

ȘOFERUL TAXIULUI AVARIAT: „Eu numai am simțit cum m-a lovit și am văzut mașina înainte, a lui.  Asta a fost ceva momentan. Nu, nu, noi singuri n-am înțeles ce s-a întâmplat”.

În scurt timp, polițiștii i-au găsit pe ambii bărbați, care s-ar fi aflat în mașina de taxi care a cauzat accidentul. Aceștia au opus rezistență în timpul reținerii și chiar s-au luat la bătaie cu polițiștii.

Potrivit poliției șoferul taxiului care s-ar face vinovat de accident, are 24 de ani și conducea cu o viteză excesivă.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IP CHIȘINĂU: „În după amiaza zilei de 30 decembrie, în jurul orei 15 și 5 minute, Poliția a fost sesizată precum că pe strada Arborilor s-a produs un accident rutier cu inversare”.

Poliția cercetează în continuare cazul, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!