/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Declarațiile șoferilor implicați în accidentul în care s-a inversat o mașină de taxi

missing
30 decembrie 2020, ora 20:11

Accident grav în capitală, cu implicarea a trei automobile. O mașină de marca Toyota, care aparținea unei companii de Taxi, s-a răsturnat după ce ar fi lovit o altă mașină de aceeași marcă și care aparținea aceleași companii de Taxi. Ulterior, aceasta s-ar fi izbit și de un troleibuz, care circula pe linia 22. La fața locului s-a deplasat mașina de salvare, pompierii și poliția. Potrivit oamenilor legii, victime nu sunt. Momentul tamponării a fost surprins de o cameră de bord dintr-o mașină care staționa în apropiere. Atenționăm că urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional.

Din imagini se vede cum o mașină de marcă Toyota, care aparține unei companii de taxi, se deplasează cu o viteză excesivă și tamponează o altă mașină de taxi, în timp ce aceasta încerca să-și schimbe banda de deplasare. Ulterior, cea din urmă a lovit și un troleibuz de pe linia 22 care intenționa să oprească.

ȘOFERUL TROLEIBUZULUI IMPLICAT ÎN ACCIDENT: „Eu veneam în stație și aud o bubuitură zdravănă. Când mă uit, taxiul a pălit în taxiul celălalt și el s-a ferit și m-a atins și pe mine oleacă”.

Potrivit bărbatului, în automobilul răsturnat, se aflau două persoane, însă acestea au fugit, îndată ce au fost scoși din mașină.

ȘOFERUL TROLEIBUZULUI IMPLICAT ÎN ACCIDENT: „I-am scos repede din mașină să nu se aprindă, că a prins a ieși fum la roțile din urmă, ieșea gazul și i-am pus pe iarbă, acolo. Și până ne-am mai învârtit, ei gata, nu mai erau acolo, erau plecați”.

Șoferul troleibuzului a declarat că ambele persoane din mașina răsturnată, inclusiv șoferul, se aflau într-o stare inadecvată, fie că erau în stare de ebrietate, fie că sub influența drogurilor.

ȘOFERUL TROLEIBUZULUI IMPLICAT ÎN ACCIDENT: „Amândoi erau fierbinți – fierbinței. Sau erau sub alcool, sau. Eu am luat telefonul de jos și m-am dus să i-l dau și el venea și se clătina tare. Ochii tulburi în cap. Posibil – în stare de ebrietate”.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, care se afla la volanul celuilalt taxi, zice că nici nu a înțeles cum s-a întâmplat totul.

ȘOFERUL TAXIULUI AVARIAT: „Eu numai am simțit cum m-a lovit și am văzut mașina înainte, a lui.  Asta a fost ceva momentan. Nu, nu, noi singuri n-am înțeles ce s-a întâmplat”.

În scurt timp, polițiștii i-au găsit pe ambii bărbați, care s-ar fi aflat în mașina de taxi care a cauzat accidentul. Aceștia au opus rezistență în timpul reținerii și chiar s-au luat la bătaie cu polițiștii.

Potrivit poliției șoferul taxiului care s-ar face vinovat de accident, are 24 de ani și conducea cu o viteză excesivă.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IP CHIȘINĂU: „În după amiaza zilei de 30 decembrie, în jurul orei 15 și 5 minute, Poliția a fost sesizată precum că pe strada Arborilor s-a produs un accident rutier cu inversare”.

Poliția cercetează în continuare cazul, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram