Efes Moldova face totalurile campaniei „Mulțumim Eroilor”, prin care-și exprimă recunoștința pentru munca medicilor antrenați în lupta cu COVID-19. Consumatorii au avut posibilitatea să contribuie direct la realizarea acestui proiect, cumpărând berea din ediția limitată „Chișinău Mulțumim Eroilor.”

LUDMILA ANDRONIC, director Afaceri Corporative Efes Moldova: „Am considerat că niște camere de odihnă, unde se pot odihni medicii după gărzi, unde pot să vină să ia un ceai, o cafea, unde pot veni să ațipească un pic, este probabil cel mai frumos gest de mulțumire care putem să-l facem”.

Profitul obținut din vânzările ediției limitate a berii „Mulțumim Eroilor” a fost investit în reparația, amenajarea și utilarea a douăsprezece camere de odihnă în șapte instituții medicale din țară.

LUDMILA ANDRONIC, director Afaceri Corporative Efes Moldova: „Ați salvat vieți, riscându-vă propriile”.

MIHAI CIOCANU, director Institutul de Medicină Urgentă, Chișinău: „Acest proiect înseamnă condiții mai bune pentru odihnă a persoanelor care sunt”.

TATIANA GUTIUM, director Maternitatea Municipală Nr. 2: „O mulțumire și un respect față de cei care înțeleg asta și apreciază și fac totul ca eroii să rămână acolo și fac lucrul acela care-l fac”.

DORIN GALADIUC șef Secție Anestezie Terapie Intensivă, Spitalul Raional Edineț: „O oră două să ai toate condițiile necesare pentru a face un restart, pentru a munci mai departe, este foarte binevenit”.

ȘEF MAI VACULIN șef Serviciul Medical MAI, comisar-șef: „Acest tip de încăperi este necesar nu doar pentru spitalul nostru, este necesar, în general pentru toate instituțiile medico-sanitare din Republică”.

LUDMILA ANDRONIC director Afaceri Corporative Efes Moldova: „Este o enormă satisfacție, de fapt, să vezi că ceea ce ai gândit undeva, în închipuire doar, se transformă în realitate și că tu reușești împreună cu atâtea sute de mii de oameni să aduci medicilor ceea ce poate ei nici nu s-au așteptat”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!