UPDATE 16:12: Demersul privind plasare în arest preventiv pentru 30 de zile a fostului Ambasador al R. Moldova în Federația Rusă a fost susținut de către procurorii PCCOCS în cadrul ședinței care a avut loc la Judecătoria Ciocana. După încheierea ședinței, Andrei Neguța a declarat că este o comandă politică și că este nevinovat.

La ora 17:00 urmează ca judecătorii să se expună asupra demersului.

Astăzi este examinat demersul privind măsura de arest a fostului Ambasador al R. Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța. Acesta a fost recunoscut și audiat în calitate de învinuit pentru complicitate la contrabandă cu anabolizante. 

Procurorii PCCOCS au înaintat un demers cu solicitarea de aplicare a măsurii de arest preventiv pentru 30 de zile în cazul fostului Ambasador. Acesta a venit la ședința însă a refuzat să comenteze acuzațiile care i se aduc susținând că este nevinovat.

Amintim că, luni, 28 decembrie, Procuratura Generală a anunțat că fostul Ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă a fost fost reținut într-un dosar privind contrabanda cu anabolizante. Pentru astfel de infracțiuni legea penală prevede de la 3 până la 10 ani închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!