Primăria municipiului Chișinău anunță că joi, 31 decembrie, începând cu ora 18:00, pe străzile Capitalei vor circula șase troleibuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, două dintre care sunt de epocă, produse în anul 1949 și 1966, unul de model SKODA, produs în anul 2002, iar 3 unități sunt noi, achiziționate în ultima perioadă.

Unitățile de transport vor face un tur al orașului. Troleibuzele de epocă vor circula pe străzile capitalei doar în seara de Revelion, fără pasageri, după care vor reveni în parcul RTEC.

Celelalte unități decorate cu luminițe colorate circulă din data de 25 decembrie, pe rutele nr. 10, nr. 12 și nr. 22 și vor bucura locuitorii şi oaspeţii capitalei până în data de 14 ianuarie 2021.

Pentru al doilea an consecutiv, Regia Transport Electric Chișinău decorează mijloace de transport în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!