Ministerul de Externe în exercițiu, Aurel Ciocoi, a fost numit în funcția de premier interimar. Un decret în acest sens a fost semnat astăzi de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. 

„În condițiile în care premierul demisionar Ion Chicu a refuzat să asigure interimatul, până la numirea unui nou Guvern, Președintele, conform Constituției, numește premierul interimar, în mod obligatoriu, din rândul miniștrilor. Azi am semnat decretul de numire în calitate de premier interimar a domnului Aurel Ciocoi, ministrul în exercițiu al Afacerilor Externe și Integrării Europene”, a anunțat Maia Sandu.

Amintim că după ce și-a dat demisia, Ion Chicu a anunțat că va asigura interimatul funcție doar până pe 31 decembrie curent.

Ion Chicu a anunțat demisia Guvernului Republicii Moldova pe 23 decembrie curent.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!