Polițiștii continuă să-i vâneze pe conducătorii auto, care nu respectă prevederile Regulamentului Circulației Rutiere. Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta, în această dimineață, la intrare în capitală. Cei care au fost prinși pe picior greșit s-au ales cu amendă. Unii s-au revoltat și au cerut explicații de la oamenii legii. Una dintre cele mai grave și mai frecvente abateri, semnalată de agenții de patrulare, este depășirea limitei de viteză. Potrivit Poliției, filtrele de verificare au drept scop responsabilizarea conducătorilor auto.

Mulți șoferi care intrau ori ieșeau, dimineață, din capitală au căzut în plasa inspectorilor pe patrulare, care au creat filtre de control pe șoseaua Hâncești.

Acest șofer a fost tras pe dreapta și amendat pentru că avea geamurile umbrite. Totodată, inspectorii l-au obligat să scoată pelicula de pe geamuri chiar în fața lor.

Iar acest șofer s-a arătat indignat de faptul că a fost oprit de poliție. Inspectorii l-au amendat, pentru că mașina sa, cu numere de înmatriculare străine, ar fi depășit termenul de aflare pe teritoriul țării noastre.

Un alt șofer, o altă abatere. În cadrul unei verificări de rutină, s-a constatat că mașina în care acesta circulă are mai multe amenzi aplicate în urma unor încălcări fixate de camerele de supraveghere. Conducătorul auto s-a arătat nemulțumit de acest fapt.

Au fost și dintre cei care nu au încălcat nimic.

Pe lângă procese verbale, polițiștii au împărțit și pliante informative în legătură cu pericolul răspândirii virusului Covid-19.

Potrivit Poliției, aceste acțiuni de verificarea a conducătorilor auto au ca scop responsabilizarea șoferilor și diminuarea numărului de accidente rutiere.

În total, 290 de șoferi au fost trași pe dreapta, azi dimineață. 66 dintre ei s-au ales cu procese verbale, iar 45 au fost citați de poliție. Valoarea totală a amenzilor aplicate astăzi conducătorilor auto, constituie 39 de mii 100 de lei.

Reporter: Cătălin GORIA

Imagini: Ghenadie STOIANOV

 

\\192.168.1.109\tv8brut\2020\DECEMBRIE\30\FILTRE POLITIE

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!