După ce a fost numit premier interimar, Aureliu Ciocoi anunță printr-o postare pe Facebook că va face totul ca Guvernul să funcționeze.

Aureliu Ciocoi: “Republica Moldova trece printr-o perioada dificilă, cu mai multe crize care se suprapun. Înțeleg complexitatea situației și nevoia ca țara să fie guvernată eficient indiferent de situația politică.
În acest sens, chiar dacă mai sunt în autoizolare la domiciliu, am acceptat propunerea doamnei Președinte Maia Sandu de a exercita interimatul funcției de Prim-ministru al Republicii Moldova. Vă asigur, că voi face totul ca Guvernul Republicii Moldova să funcționeze bine în interesul cetățenilor Republicii Moldova. În scurt timp voi informa opinia publică despre acțiunile imediate care vor fi întreprinse. La mulți ani cât mai sănătoși!”

Joi, 31 decembrie, ministrul de Externe în exercițiu, Aureliu Ciocoi, a fost numit în funcția de premier interimar. Decretul a fost semnat de către președinta Maia Sandu, la scurt timp, după ce fostul premier Ion Chicu, a anunțat, în cadrul ultimei sale conferințe de totalizare, că această funcție va fi preluată de către vicepremiera pentru reintegrare, Olga Cebotari. Aceasta urma să intre în exercițiul funcției chiar de mâine, 1 ianuarie 2021.  

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!