/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Două gherete au fost cuprinse de flăcări pe o stradă din Capitală

missing
01 ianuarie 2021, ora 09:27

Un incendiu în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc la trecerea dintre ani, pe strada Dimitrie Cantemir din Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 00:53. Potrivit primelor informații două gherete cu bunuri materiale au luat foc. La fața locului au fost îndreptate cinci echipaje de intervenție ale IGSU. Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a mistuit acoperișurile acestora. Salvatorii au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire și la alte obiective.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Focul a afectat bunurile materiale din interiorul gheretei și anume, draperii și veselă pentru comercializare. Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite.  Datorită intervenției echipelor IGSU două incendii au fost preîntâmpinate în raioanele Orhei și Cimișlia. Potrivi IGSU pentru asigurarea securității cetățenilor, în noaptea de revelion la datorie în regim  de 24 de ore au fost mobilizați peste 500 de ofițeri și subofițeri a Inspectoratului cu 150 unități de tehnică pentru intervenție.

Salvatorii și pompierii îndeamnă în continuare populația să respecte normele antiincendiare pentru evitarea situațiilor excepționale. În situații de risc oamenii sunt rugați să nu ezite și să apeleze Serviciul 112 pentru ca specialiștii să poată veni în ajutor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram