Regina Margrethe II a Danemarcei, în vârstă de 80 de ani, a fost vaccinată, vineri, împotriva coronavirusului, scrie News.

„Majestatea Sa Regina a fost vaccinată astăzi împotriva Covid-19. Regina va primi a doua doză de vaccin în aproximativ trei săptămâni”, se arată pe site-ul oficial al casei regale daneze.

Suverana a împlinit 80 de ani în 2020, astfel că se încadrează în categoriile vizate în primele etape ale campaniei de vaccinare din Danemarca. Autorităţile de la Copenhaga au prevăzut pentru o primă etapă vaccinarea celor care trăiesc în azilurile de bătrâni, iar apoi a danezilor cu vârsta de peste 65 de ani şi a celor care muncesc în domeniile expuse cel mai mult.

De la startul campaniei, la 27 decembrie, au fost vaccinaţi aproape 30.000 de danezi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!