/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Și Regina Danemarcei a fost vaccinată împotriva Covid-19

missing
01 ianuarie 2021, ora 19:30

Regina Margrethe II a Danemarcei, în vârstă de 80 de ani, a fost vaccinată, vineri, împotriva coronavirusului, scrie News.

„Majestatea Sa Regina a fost vaccinată astăzi împotriva Covid-19. Regina va primi a doua doză de vaccin în aproximativ trei săptămâni”, se arată pe site-ul oficial al casei regale daneze.

Suverana a împlinit 80 de ani în 2020, astfel că se încadrează în categoriile vizate în primele etape ale campaniei de vaccinare din Danemarca. Autorităţile de la Copenhaga au prevăzut pentru o primă etapă vaccinarea celor care trăiesc în azilurile de bătrâni, iar apoi a danezilor cu vârsta de peste 65 de ani şi a celor care muncesc în domeniile expuse cel mai mult.

De la startul campaniei, la 27 decembrie, au fost vaccinaţi aproape 30.000 de danezi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram