/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Aho, aho, colegi stimați! Stați puțin, nu intubați”. Medicii de la spitalul „Timofei Moșneaga” au compus o urătură inspirată de pandemie 

missing
01 ianuarie 2021, ora 21:32

„Aho, aho, colegi stimați! Stați puțin, nu intubați”, așa începe o urătură de An Nou, a medicilor de la spitalul „Timofei Moșneaga” din Capitală. În ajun de Revelion, aceștia au compus o urătură, inspirată de situația pandemică din lume și din țară.

Urarea este adresată tuturor lucrătorilor medicali, care zi și noapte luptă pentru viața pacienților. „Mulțumim colegilor ingenioși pentru surpriză și îi dorim tuturor sărbători frumoase și multă sănătate!”, se arată în postarea acestora.

De la începutul pandemiei și până în prezent, 65 lucrători medicali au decedat din cauza infecției cu virusul COVID-19. Bilanțul total al persoanelor infectate cu noul Coronavirus a trecut pragul de 140 de mii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram