„Aho, aho, colegi stimați! Stați puțin, nu intubați”, așa începe o urătură de An Nou, a medicilor de la spitalul „Timofei Moșneaga” din Capitală. În ajun de Revelion, aceștia au compus o urătură, inspirată de situația pandemică din lume și din țară.

Urarea este adresată tuturor lucrătorilor medicali, care zi și noapte luptă pentru viața pacienților. „Mulțumim colegilor ingenioși pentru surpriză și îi dorim tuturor sărbători frumoase și multă sănătate!”, se arată în postarea acestora.

De la începutul pandemiei și până în prezent, 65 lucrători medicali au decedat din cauza infecției cu virusul COVID-19. Bilanțul total al persoanelor infectate cu noul Coronavirus a trecut pragul de 140 de mii.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!