După mai multe zile, în care orașul a fost extrem de aglomerat și plin de ambuteiaje, în sfârșit, în prima zi din 2021, și-a luat un respiro. În prima zi după Revelion, pe străzile din Chișinău, mașinile puteau fi numărate. A fost o plăcere pentru șoferii care au pornit, totuși, la drum, deoarece străzile au fost, practic, pustii. Și pietonii au profitat de acest moment și au ieșit la plimbare, pentru că aerul este mul mai “respirabil”, spun ei.

Cele câteva zile, de la sfârșitul lui 2020, vor fi de tristă amintire pentru mii de conducători auto, care au ieșit din casă cu mașinile proprii ca să reușească să facă mai multe, dar anume din această cauză au pierdut toata ziua în trafic. Au fost zilele în care mașinile mai mult stăteau în ambuteiaj decât se deplasau. Astăzi, în schimb, mașinile de pe străzile din Chișinău puteau fi numărate, iar șoferii au fost foarte mulțumiți că, în sfârșit, au drum liber.

Pietonii, la fel, au profitat de lipsa de zgomot și aglomerație și au ieșit la plimbare să ia o gură de aer curat.

Polițiștii de gardă ne-au mărturisit și ei că, până la amiază, orașul a fost, practic, nemișcat.

Totuși, am întâlnit și oameni care nu au fost chiar încântați de faptul că orașul este pustiu. Acest domn, spre exemplu, zice că pentru el este ceva neobișnuit și că nu are cu cine comunica.

În schimb, bărbatul zice că a avut parte de un Revelion pe cinste.

Bugetarii vor reveni la locurile lor de muncă, începând de luni, 4 ianuarie. Așa că orașul nostru va deveni din nou aglomerat, zgomotos și plin de forfotă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!