/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Documentele la control! Episodul 1

missing
01 ianuarie 2021, ora 12:00

Astăzi, în prima zi a anului 2021, lansăm un ciclu de emisiuni online – Documentele la control! În acest proiect, vom povesti despre procesul de perfectarea la orice fel deacte, despre importanța documentelor și despre facilitățile oferite de Centrul unic de documente – Documente.MD.

În prima ediție, vorbim despre posibilitatea obținerii unui act sau perfectarea acestuia fiind peste hotare. Orice persoană care este peste hotare își poate rezolva problemele legate de acte, fără prezența fizică la instituțiile care eliberează documentele. Cum? Vă povestim în emisiunea Documentele la control!

Partenerul General al emisiunii este Centrul unic de documente – Documente.MD.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram