Alte 16 persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de virusul COVID-19 în ultimele 24 de ore în Republica Moldova.

Totodată, anunțăm înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 3005: Bărbat de 84 ani, din Transnistria. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 3006: Femeie de 73 ani, din Transnistria. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 3007: Bărbat de 66 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală cardiologică.

Deces 3008: Femeie de 71 ani, din r. Cahul, internată la SR Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă.

Deces 3009: Femeie de 67 ani, din r. Cahul, internată la SR Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Deces 3010: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM “Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate, angină pectorală de efort.

Deces 3011: Bărbat de 76 ani, din r. Drochia, internat la SR Drochia. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă.

Deces 3012: Femeie de 79 ani, din mun. Chișinău, internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3013: Femeie de 59 ani, din r. Telenești, internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, nefropatie diabetică.

Deces 3014: Femeie de 70 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, fibrilație atrială cronică.

Deces 3015:  Femeie de 53 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: mielofibroza idiopatică, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3016: Bărbat de 61 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: boală cardiovasculară, cardiopatie mixtă.

Deces 3017: Femeie de 64 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: mielofibroza, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort.

Deces 3018: Bărbat de 78 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: boală cardiovasculară, cardiopatie mixtă.

Deces 3019: Bărbat de 75 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, anemie cronică.

Deces 3020: Bărbat de 64 ani, din r. Ocnița, transferat din SR Ocnița, la SC Bălți.  Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!