/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Două automobile s-au ciocnit violent pe o stradă din Capitală, după ce unul dintre ele a trecut la roșu

missing
02 ianuarie 2021, ora 17:16

Accident în capitală, după ce unul dintre șoferi a intrat în intersecție la culoarea roșie a semaforului. Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a unui alt automobil, aflat în preajmă. Poliția încă nu poate spune cu exactitate cine se face vinovat de impact, dar spune că șoferul riscă o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Accidentul s-a produs la prânz la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail din capitală. Din imaginile video, care surprind momentul impactului, se vede cum automobilul de marcă Chevrolet circula pe bulevardul Ștefan cel Mare. Acesta era condus de o femeie, în vârstă de 36 de ani. Potrivit imaginilor, aceasta ar fi ignorat culoarea roșie a semaforului, iar în consecință, mașina pe care o conducea s-a izbit violent cu un Mercedes care circula pe strada Ismail.

NATALIA STATI, SERVICIUL DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: A fost inițiată o anchetă în cadrul căreia urmează ca polițiștii să stabilească toate circumstanțele. Să fie audiați martorii care au văzut și cunosc despre producerea accidentului rutier după cum și examinarea imaginilor de pe camerele de supraveghere care vor fi ridicate.”

Deocamdată, nu se cunoaște exact din ce cauză s-a produs accidentul, însă poliția spune că victime nu au fost înregistrate. Cele două automobile au fost grav avariate, iar în zonă s-au format ambuteiaje. Șoferul vinovat riscă o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare. În luna mai, tot în această intersecție, în urma unui accident extrem de violent, doi oameni au murit după ce un șofer a lovit cu putere un taxi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram