/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cel mai periculos pasager din Chişinău de la începutul lui 2021?! Acesta, dar şi şoferul maşinii, ar merita câte o amendă

missing
03 ianuarie 2021, ora 15:45

Fie că acest obiect din imagini este autentic, fie că nu, atât pasagerul cu apucături de gangster, cât şi conducătorul auto care trebuie să monitorizeze şi să controleze acţiunile ocupanţilor din maşină pentru propria lor securitate şi cea din trafic, ar merita oricum câte o amendă!

Şi asta pentru că nu este normal! Nu e normal ca, mai ales ziua-n-amiaza mare, în văzul mai multor ochi, să te dai mare şi tare într-un asemenea mod, cunoscând la sigur (dacă era conştient de ce face) că ar putea urma careva consecințe. Citeşte continuarea şi vezi imaginile video disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram