/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Două automobile s-au tamponat violent la Hîncești. Trei oameni, printre care un tânăr din Belgia, au ajuns la spital

missing
03 ianuarie 2021, ora 11:15

Un accident grav s-a produs la Hîncești, pe traseul spre Chișinău. Două automobil s-au ciocnit, iar trei oamnei au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

„Imediat la fața locului s-au deplasat angajații poliției și ambulanța, unde s-a stabilit că, din cauză că șoferița automobilului de model Volkswagen, în vârstă de 22 ani, nu a cedat trecerea conducătorului autoturismului de model Hunday condus de un bărbat în vârstă de 57 ani, domiciliat în or. Ceadîr-Lunga, iar în rezultat autoturismele s-au tamponat lateral”, scrie Info Curier Hîncești.

La spital au ajuns un un tânăr din Belgia, în vârstă de 25 ani, o tânără de 25 ani, din Cărpineni și o femeie din Cedîr-Lunga.

Potrivit polițiștilor, șoferii nu erau în stare de ebrietate.

Circumstanțele producerii accidentului rutier sunt investigate.

Foto: Info Curier Hîncești

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram