/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Dosarul membrilor grupului criminal organizat, învinuiți de punerea în circulație a peste 60.000 de euro falși, trimis în judecată

missing
04 ianuarie 2021, ora 14:05

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță despre încheierea urmăririi penale și trimiterea în judecată a dosarului celor trei membri ai grupului criminal organizat, învinuiți pentru punerea în circulație a 63.ooo de euro falși.

Învinuiții continuă să se afle în arest preventiv, iar o femeie se află în arest la domiciliu.

Amintim că, doi bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani, membri ai unui grup criminal organizat, reținuți de procurorii PCCOCS și angajații „Fulger” după ce ar fi încercat să pună în circulație pe teritoriul R. Moldova 63 de mii de euro falși.

Pentru fapta de care sunt învinuiți, legea penală prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram