/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mai mulți copilași rămași fără îngrijirea părintească au primit cadouri cu prilejul sărbătorilor

missing
04 ianuarie 2021, ora 13:50

38 de copii rămași fără îngrijirea părintească de la Gimnaziul-internat nr. 3 au primit cadouri din partea municipalității şi a agenţilor economici cu prilejul Crăciunului și a Anului Nou.

De asemenea, reprezentanții APL au vizitat beneficiarii Serviciului Asistență Stradală, frecventat zilnic de cinci copii. Aceștia au primit în dar un televizor, o mașină de spălat, jocuri de masă și biscuiți. Cadourile au fost achiziționate de Primăria municipiului Chișinău, în comun cu un agent economic și o comunitate de bikeri, care au strâns donații în urma unei parade a Moș Crăciunilor pe motociclete.

Tot în contextul sărbători de iarnă, Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului a împărțit cadouri micuților de la Casa comunitară pentru copii cu dizabilități severe. Beneficiarii Centrului au primit articole de vestimentație, jucării și dulciuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram