38 de copii rămași fără îngrijirea părintească de la Gimnaziul-internat nr. 3 au primit cadouri din partea municipalității şi a agenţilor economici cu prilejul Crăciunului și a Anului Nou.

De asemenea, reprezentanții APL au vizitat beneficiarii Serviciului Asistență Stradală, frecventat zilnic de cinci copii. Aceștia au primit în dar un televizor, o mașină de spălat, jocuri de masă și biscuiți. Cadourile au fost achiziționate de Primăria municipiului Chișinău, în comun cu un agent economic și o comunitate de bikeri, care au strâns donații în urma unei parade a Moș Crăciunilor pe motociclete.

Tot în contextul sărbători de iarnă, Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului a împărțit cadouri micuților de la Casa comunitară pentru copii cu dizabilități severe. Beneficiarii Centrului au primit articole de vestimentație, jucării și dulciuri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!