/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Prima premieră din 2021: Noul Bentley Bentayga Hybrid facelift

missing
04 ianuarie 2021, ora 16:21

Prima premieră din 2021 vine de la Bentley sub forma modelului Bentayga Hybrid facelift. Producătorul britanic anunţă că această maşină este una din cele două cu unităţi de propulsii PHEV, programate pentru debut în acest an, prognozând că singurul SUV electrificat de lux din lume va deveni cel mai bine vândut membru al noii familii Bentayga.

Cercetările Bentley arată că peste 90% dintre clienți folosesc Bentayga Hybrid zilnic sau de mai multe ori pe săptămână, iar aproape 100% dintre ei folosesc modul EV, jumătate efectuându în mod constant călătorii pe distanţe de mai puțin de 50 km. Citeşte articolul complet pentru a afla mai multe detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram