/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Bărbatul care a stropit cu ulei panourile medicilor din Parcul Catedralei a fost reținut. Ce a spus polițiștilor

missing
05 ianuarie 2021, ora 12:09

A fost reținut bărbatul care a stropit cu ulei panourile de pe strada Pușkin din Capitală, unde sunt amplasate fotografiile medicilor care luptă în prima linie cu virusul COVID-19. Individul este din Capitală și are 30 de ani. 

„Pe 24 decembrie, eu pe strada Pușkin am stropit cu vopsea neagră eroii, în ghilimele medici, așa le spun ei. Eu le spun teroriști”, a spus bărbatul polițiștilor.

Oamenii legii au mai stabilit că individul la finele lunii noiembrie și pe parcursul lunii decembrie a stropit cu ulei de culoare închisă un panou publicitar și o clădire de pe strada Petru Maior.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Individul a fost escortat la inspectorat, iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru huliganism, care conform legislației se pedepsește cu amendă de la 27 500, la 52 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram