A fost reținut bărbatul care a stropit cu ulei panourile de pe strada Pușkin din Capitală, unde sunt amplasate fotografiile medicilor care luptă în prima linie cu virusul COVID-19. Individul este din Capitală și are 30 de ani. 

„Pe 24 decembrie, eu pe strada Pușkin am stropit cu vopsea neagră eroii, în ghilimele medici, așa le spun ei. Eu le spun teroriști”, a spus bărbatul polițiștilor.

Oamenii legii au mai stabilit că individul la finele lunii noiembrie și pe parcursul lunii decembrie a stropit cu ulei de culoare închisă un panou publicitar și o clădire de pe strada Petru Maior.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Individul a fost escortat la inspectorat, iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru huliganism, care conform legislației se pedepsește cu amendă de la 27 500, la 52 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la trei ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!