/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

De sărbători trăim și citim povești!

missing
06 ianuarie 2021, ora 14:35

În perioada sărbătorilor de iarnă cu toții avem nevoie de inspirație pentru a face cele mai potrivite alegeri în materie de cadouri. Aici, autoarea Tatiana Beșliu vine în ajutorul părinților, sugerându-le cadoul perfect pentru micul cititor, dornic să descopere noi dimensiuni ale imaginației.

“O poveste de Crăciun” este cartea perfectă pentru a fi găsită sub bradul de sărbători. Autoarea prezintă în această carte o altfel de istorie despre sărbătorile de iarnă și puterea lor de a transforma pe oricine într-o ființă mai bună.

Caracterul educativ al cărții îi sporește utilitatea și îioferă o valoare mai mare, comparativ cu o jucărie simplă.

Cartea Tatianei Beșliu a fost apreciată în Italia la Concursul Literar „Per Agnese” din 2017, pentru măiestria de a transfigura elementele peisagistice într-un zbor magic al unei povești care alină.

Cu siguranță, atât cei mici, cât și cei mari vor fi cuceriți de felul cum autoarea știe să redea atmosfera de iarnă într-o lume de basm.

Dacă ești în căutarea unei povești de Crăciun, în formă scrisă, o găsești aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram