În perioada sărbătorilor de iarnă cu toții avem nevoie de inspirație pentru a face cele mai potrivite alegeri în materie de cadouri. Aici, autoarea Tatiana Beșliu vine în ajutorul părinților, sugerându-le cadoul perfect pentru micul cititor, dornic să descopere noi dimensiuni ale imaginației.

“O poveste de Crăciun” este cartea perfectă pentru a fi găsită sub bradul de sărbători. Autoarea prezintă în această carte o altfel de istorie despre sărbătorile de iarnă și puterea lor de a transforma pe oricine într-o ființă mai bună.

Caracterul educativ al cărții îi sporește utilitatea și îioferă o valoare mai mare, comparativ cu o jucărie simplă.

Cartea Tatianei Beșliu a fost apreciată în Italia la Concursul Literar „Per Agnese” din 2017, pentru măiestria de a transfigura elementele peisagistice într-un zbor magic al unei povești care alină.

Cu siguranță, atât cei mici, cât și cei mari vor fi cuceriți de felul cum autoarea știe să redea atmosfera de iarnă într-o lume de basm.

Dacă ești în căutarea unei povești de Crăciun, în formă scrisă, o găsești aici.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!