/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Noul Mercedes-Benz EQS a lăsat din camuflaj şi se anunţă cu două dotări pe care nici S-Class Maybach nu le are

missing
06 ianuarie 2021, ora 10:10

Mercedes-Benz este practic pe ultima sută de metri în pregătirile pentru lansarea primei sale nave amiral electrice. Noul EQS, care va fi comparabil ca dimensiuni cu noul S-Class, a fost surprins din nou la teste prin Germania, însă de această dată cu un nivel generos de camuflaj eliminat.

Prototipul are o linie de acoperiș și geamuri laterale complet expuse la vedere. Acum se poate observa cu ochiul liber că pe lângă geamurile portierelor vor exista şi perechi de ferestruici atât lângă montanţii frontali, cât şi cei posteriori. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram