/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Noul Singer ACS a fost făcut la comanda unui client şi tot el a permis reproducerea sa dacă se mai găsesc doritori

missing
06 ianuarie 2021, ora 16:36

Celebrul atelier de tuning Singer Vehicle Design, specializat în rafinamentul mașinilor sport Porsche, în colaborare cu echipa britanică de raliuri Tuthill Porsche, au prezentat primele exemplare finisate ale proiectului ACS (All-Terrain Competition Study) bazat pe modelul 911.

La momentul de faţă au fost construite două exemplare, fiecare fiind unic în felul său, însă la comandă Singer este gata să îndeplinească dorinţele şi altor clienţi care vor ca ale lor maşini să aibă abilităţi off-road. Află mai multe detalii şi vezi cum arată în detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram