/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ultima oră! Zborurile către Marea Britanie vor fi reluate din 8 ianuarie

missing
06 ianuarie 2021, ora 15:59

Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis reluarea tuturor curselor aeriene regulate de pasageri și a charterelor regulate de pasageri cu Marea Britanie, începând cu 08 ianuarie 2021, orele 00:00.

De asemenea, în cadrul ședinței, membrii CNESP au aprobat reluarea, din 11 ianuarie 2021, a procesului educațional în incinta instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal, publice și private, conform modelelor aprobate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Activitățile extrașcolare se vor desfășura în continuare de la distanță.

Orele vor putea fi organizate în incinta instituțiilor de învățământ începând cu 15 ianuarie 2021.

Amintim că, toate cursele aeriene regulate de pasageri, dar şi charterele din ori spre Marea Britanie, au fost sistate pe 23 decembrie. Potrivit autorităților, acesta lucru s-a întâmplat din motiv că, în Regat, au fost depistate cazuri de infectare cu o nouă tulpină de coronavirus, care ar fi mai contagios decât cel cu care omenirea luptă din primăvară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram