Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis reluarea tuturor curselor aeriene regulate de pasageri și a charterelor regulate de pasageri cu Marea Britanie, începând cu 08 ianuarie 2021, orele 00:00.

De asemenea, în cadrul ședinței, membrii CNESP au aprobat reluarea, din 11 ianuarie 2021, a procesului educațional în incinta instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal, publice și private, conform modelelor aprobate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Activitățile extrașcolare se vor desfășura în continuare de la distanță.

Orele vor putea fi organizate în incinta instituțiilor de învățământ începând cu 15 ianuarie 2021.

Amintim că, toate cursele aeriene regulate de pasageri, dar şi charterele din ori spre Marea Britanie, au fost sistate pe 23 decembrie. Potrivit autorităților, acesta lucru s-a întâmplat din motiv că, în Regat, au fost depistate cazuri de infectare cu o nouă tulpină de coronavirus, care ar fi mai contagios decât cel cu care omenirea luptă din primăvară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!