Deputatul Partidului Politic „Șor” Denis Ulanov este infectat cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată de către alesul pentru tv8.md. Parlamentarul a spus că se tratează la domiciliu, la recomandarea medicului de familie. 

„Am efectuat testul luni, 4 ianuarie, iar rezultatele au venit seara, dar primele simptome au apărut în weekend. Medicul de familie mi-a prescris tratament la domiciliu”, a spus alesul poporului.

Deputatul a lipsit ieri de la ședință de judecată în dosarul controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, în care figurează în calitate de martor. „Am primit o notificare de la procurori precum că pe 5 ianuarie va avea loc ședința de judecată, unde urmează să fiu audiat. Am spus procurorilor că mă voi prezenta doar după ce mă voi trata”.

Acum două săptămâni și soția deputatului a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Denis Ulanov a dat asigurări că în tot acest timp nu a contactat cu alți deputați.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!