/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un deputat din Partidul „Șor” este infectat cu virusul COVID-19

06 ianuarie 2021, ora 12:44

Deputatul Partidului Politic „Șor” Denis Ulanov este infectat cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată de către alesul pentru tv8.md. Parlamentarul a spus că se tratează la domiciliu, la recomandarea medicului de familie. 

„Am efectuat testul luni, 4 ianuarie, iar rezultatele au venit seara, dar primele simptome au apărut în weekend. Medicul de familie mi-a prescris tratament la domiciliu”, a spus alesul poporului.

Deputatul a lipsit ieri de la ședință de judecată în dosarul controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, în care figurează în calitate de martor. „Am primit o notificare de la procurori precum că pe 5 ianuarie va avea loc ședința de judecată, unde urmează să fiu audiat. Am spus procurorilor că mă voi prezenta doar după ce mă voi trata”.

Acum două săptămâni și soția deputatului a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Denis Ulanov a dat asigurări că în tot acest timp nu a contactat cu alți deputați.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram