Guvernatorul statului Virginia a anunţat că impune stare de urgenţă şi restricţii în mai multe oraşe din stat ca urmare a protestelor care au avut loc în Washington DC şi după ce susţinătorii lui Trump au luat cu asalt Capitoliul SUA, scrie Mediafax.

Guvernatorul a anunţat că mobilizează membri ai Gărzii Naţionale din Virginia, precum şi 200 de soldaţi de stat din Virginia pentru a ajuta la controlarea situaţiei.

„La cererea guvernatorului din Alexandria şi Arlington declar impunerea restricţiilor de la 18:00 la 6:00 în aceste jurisdicţii, cu excepţii limitate. De asemenea, emit o stare de urgenţă în Virginia, astfel încât să putem interveni în continuare”, a scris guvernatorul pe Twitter.

Primarul oraşului Washington D.C., Muriel Bowser, a dispus introducerea restricţiilor temporare de circulaţie din cauza violenţelor de la Washington, informează NBC News.

Muriel Bowser a anunţat interzicerea circulaţiei începând de miercuri de la ora 18.00, până joi la ora 6.00.

“Îi îndemn în continuare pe locuitorii Washingtonului să stea în case şi să rămână calmi, dacă văd ceva ilegal, să raporteze”, a declarat Muriel Bowser.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!