/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

A fost declarată stare de urgenţă în tot statul Virgina, ca urmare a protestelor violente din Washington DC

missing
07 ianuarie 2021, ora 01:34

Guvernatorul statului Virginia a anunţat că impune stare de urgenţă şi restricţii în mai multe oraşe din stat ca urmare a protestelor care au avut loc în Washington DC şi după ce susţinătorii lui Trump au luat cu asalt Capitoliul SUA, scrie Mediafax.

Guvernatorul a anunţat că mobilizează membri ai Gărzii Naţionale din Virginia, precum şi 200 de soldaţi de stat din Virginia pentru a ajuta la controlarea situaţiei.

„La cererea guvernatorului din Alexandria şi Arlington declar impunerea restricţiilor de la 18:00 la 6:00 în aceste jurisdicţii, cu excepţii limitate. De asemenea, emit o stare de urgenţă în Virginia, astfel încât să putem interveni în continuare”, a scris guvernatorul pe Twitter.

Primarul oraşului Washington D.C., Muriel Bowser, a dispus introducerea restricţiilor temporare de circulaţie din cauza violenţelor de la Washington, informează NBC News.

Muriel Bowser a anunţat interzicerea circulaţiei începând de miercuri de la ora 18.00, până joi la ora 6.00.

“Îi îndemn în continuare pe locuitorii Washingtonului să stea în case şi să rămână calmi, dacă văd ceva ilegal, să raporteze”, a declarat Muriel Bowser.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram