Muzică și voie bună la Bukovel, acolo unde zeci de moldoveni au ales să-și petreacă vacanța de iarnă. Chiar dacă nu au parte de multă zăpadă, acest lucru nu le-a știrbit din dispoziția bună. Și-au găsit refugiul în distracția oferită de iarmaroacele de Crăciun și restaurante. Totuși, meteorologii promit că cei care ajung azi-mâine în munții Ucrainei totuși se vor putea bucura de ninsoare. Potrivit datelor poliției de frontieră, în ultimele 24 de ore, peste 1500 de persoane au traversat frontiera moldo-ucraineană.

În aceste zile, zeci de moldoveni se află la Bukovel, acolo unde au ales să meargă la odihnă. Chiar dacă sunt în munții Ucrainei, moldovenii nu s-au despărțit de cântecele autohtone.

În schimb, zăpada se lasă așteptată. Abia azi a început să ningă din plin. Între timp, cei care se află la munte, pot face plimbări și prin iarmaroacele amenajate special pentru turiști.

LOREDANA EȘANU, REPORTERĂ TV8: „Din decorul acestui peisaj de iarnă, aici la Bukovel, fac parte și aceste căciuli, pe care oamenii le procură din distracție. Mi-am procurat și eu una pentru a mă integra în decor și pentru a avea ulterior un suvenir.”

„Iată un design foarte fain, este un vițel.”

„Și comodă, și călduță și la sigur neobservată nu treci.”

Potrivit datelor poliției de frontieră, în ultimele 24 de ore, peste 1500 de persoane au traversat frontiera moldo-ucraineană. Cei care abia au ajuns în munți, vor avea parte de multă zăpadă. Meteorologii prognozează ninsori pentru următoarele zile. De altfel, astăzi și mâine sunt declarate zile libere. La acestea se mai adaugă și zilele de weekend. De luni însă bugetarii sunt așteptați la muncă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!