/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Zeci de moldoveni au optat să-și petreacă vacanța de iarnă la Bukovel

missing
07 ianuarie 2021, ora 20:40

Muzică și voie bună la Bukovel, acolo unde zeci de moldoveni au ales să-și petreacă vacanța de iarnă. Chiar dacă nu au parte de multă zăpadă, acest lucru nu le-a știrbit din dispoziția bună. Și-au găsit refugiul în distracția oferită de iarmaroacele de Crăciun și restaurante. Totuși, meteorologii promit că cei care ajung azi-mâine în munții Ucrainei totuși se vor putea bucura de ninsoare. Potrivit datelor poliției de frontieră, în ultimele 24 de ore, peste 1500 de persoane au traversat frontiera moldo-ucraineană.

În aceste zile, zeci de moldoveni se află la Bukovel, acolo unde au ales să meargă la odihnă. Chiar dacă sunt în munții Ucrainei, moldovenii nu s-au despărțit de cântecele autohtone.

În schimb, zăpada se lasă așteptată. Abia azi a început să ningă din plin. Între timp, cei care se află la munte, pot face plimbări și prin iarmaroacele amenajate special pentru turiști.

LOREDANA EȘANU, REPORTERĂ TV8: „Din decorul acestui peisaj de iarnă, aici la Bukovel, fac parte și aceste căciuli, pe care oamenii le procură din distracție. Mi-am procurat și eu una pentru a mă integra în decor și pentru a avea ulterior un suvenir.”

„Iată un design foarte fain, este un vițel.”

„Și comodă, și călduță și la sigur neobservată nu treci.”

Potrivit datelor poliției de frontieră, în ultimele 24 de ore, peste 1500 de persoane au traversat frontiera moldo-ucraineană. Cei care abia au ajuns în munți, vor avea parte de multă zăpadă. Meteorologii prognozează ninsori pentru următoarele zile. De altfel, astăzi și mâine sunt declarate zile libere. La acestea se mai adaugă și zilele de weekend. De luni însă bugetarii sunt așteptați la muncă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram