/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O tânără de 24 de ani și un bărbat de 30 de ani au murit, după ce au fost înjunghiați la Botanica

missing
08 ianuarie 2021, ora 15:14

Două crime s-au produs pe 8 ianuarie în sectorul Botanica al Capitalei. O tânără de 24 de ani și un bărbat de 30 de ani s-au stins din viață, după ce au fost înjunghiați. Pe ambele cazuri au fost inițiate cauze penale. Suspecții au fost identificați.

În primul caz oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 00:55. O persoană a spus că pe strada Belgrad s-a produs o crimă. „Doi concubini s-au certat după ce au consumat băuturi alcoolice. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani și o tânără de 24 de ani. Din cauza conflictului, bărbatul a înjunghiat-o pe tânără”, spun oamenii legii.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constat decesul tinerei. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru omor. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele.

În al doilea caz polițiștii au fost sesizați în jurul orei 01:55. O persoană a spus că într-un apartament de pe strada Trandafirilor a fost depistat cadavrul unui bărbat. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că în urma consumului de alcool între un bărbat de 57 de ani și altul de 30 de ani s-a iscat un conflict.

Ulterior, suspectul l-a înjunghiat pe bărbatul de 30 de ani, care din cauza rănii primite a decedat. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Ofițerii de investigație stabilesc toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram