/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Documentele la control! Ediția 2

missing
08 ianuarie 2021, ora 14:27

În fiecare zi de vineri, venim cu o nouă ediție a emisiunii online – Documentele la control! Astăzi, vă invităm să urmăriți o emisiune despre importanța cetățeniei Republicii Moldova pentru copiii moldovenilor născuți peste hotare.

Tot în ediția de azi, aflați ce înseamnă Apostila și pentru ce ne trebuie. Vom afla deasemenea de ce moldovenii amână reperfectarea actelor și cum ar putea grăbi acest proces, scăpând de multe griji și pierderea timpului.

 Vă invităm să lăsați în comentarii întrebările voastre referitoare la documente. În edițiile următoare vom răspunde împreună cu experții de la Documente.MD

 Partenerul emisiunii – Centrul unic de documente – Documente.MD.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram