Discoteca se amână. Asta le-a spus oamenii legii zecilor de tineri care se distrau într-o discotecă din Criuleni. În ciuda tuturor restricțiilor, localul a continuat să activeze și după miezul nopții, iar neregulile au fost descoperite în urma unor razii desfășurate de oamenii legii care au întrerupt distrația.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Criuleni, aceste imagini au fost surprinse în jurul orei 02:30. Anterior, proprietarul localului a fost atenționat și sancționat de mai multe ori de către angajații poliției. Și de această dată, proprietarul a declarat că va ignora restricțiile impuse de către autorități.

– Nu semnez nimic.
– Refuzați să ne dați detalii?
– Da.

Pentru încălcările înregistrate, pe numele proprietarului clubului de noapte, a fost pornit un proces contravențional. În prezent, conform deciziei Comisiei Națională Extraordinară de Sănătate Publică, localurile din toată țara au dreptul să activeze doar până la ora 22:00.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!