/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Discoteca se amână. Un club de noapte din Criuleni activa fără să respecte restricțiile impuse de autorități

missing
09 ianuarie 2021, ora 21:00

Discoteca se amână. Asta le-a spus oamenii legii zecilor de tineri care se distrau într-o discotecă din Criuleni. În ciuda tuturor restricțiilor, localul a continuat să activeze și după miezul nopții, iar neregulile au fost descoperite în urma unor razii desfășurate de oamenii legii care au întrerupt distrația.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Criuleni, aceste imagini au fost surprinse în jurul orei 02:30. Anterior, proprietarul localului a fost atenționat și sancționat de mai multe ori de către angajații poliției. Și de această dată, proprietarul a declarat că va ignora restricțiile impuse de către autorități.

– Nu semnez nimic.
– Refuzați să ne dați detalii?
– Da.

Pentru încălcările înregistrate, pe numele proprietarului clubului de noapte, a fost pornit un proces contravențional. În prezent, conform deciziei Comisiei Națională Extraordinară de Sănătate Publică, localurile din toată țara au dreptul să activeze doar până la ora 22:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram